Stacks Image 6
SCHRIJFCOACHING - REDACTIE

Heb je behoefte aan coaching, tips en inspiratie bij het schrijven van je boek, je script, blog of je biografie? De schrijverstafel biedt ook individuele coaching, manuscriptbeoordeling en bemiddeling.

Individuele schrijfcoaching
Het traject begint met een kennismakingsgesprek. We bespreken wie je bent, wat je schrijft en wat je nodig hebt om geïnspireerd verder te kunnen schrijven. Dit kennismakingsgesprek kost €65,- , excl. BTW en duurt 1,5 uur. Na dit eerste gesprek bepaal je zelf hoe je verder wilt. Soms heb je aan één gesprek genoeg. Soms is er behoefte aan meer.
De coachgesprekken tijdens het coachtraject kunnen ‘live’, maar ook per mail of telefoon georganiseerd worden. Over het algemeen zijn vijf tot 7 bijeenkomsten vruchtbaar en effectief. Je kunt kiezen voor een strippenkaarttraject van 5 uur 10 uur. De kosten bedragen resp. € 295, - en € 550,- (excl 21 % btw).

N.B. Schrijfcoaching kan worden gedaan in opdracht van een werkgever, of als onderdeel van een reïntegratie- of scholingstraject. Schrijfcoaching wordt vergoed door het UWV. In dat geval geldt het zakelijk tarief van 550 euro (excl. 21% btw) voor vijf gesprekken.

REDACTIE EN COACHING
Soms is een rapport niet voldoende om het manuscript naar een voldoende niveau te tillen, maar is het toch veelbelovend. Ccoaching, redactie of ghostwriting zijn dan mogelijke opties. Voor redactie worden externe redacteuren ingeschakeld. Coaching en ghostwriting gebeurt door vaste en freelance coaches van de schrijverstafel. De kosten bedragen € 295, - voor 5 uur en €550,- voor 10 uur.

Genoemde prijzen zijn excl. 21% BTW

 
wie wij zijn
De Schrijverstafel is een initiatief van scenarioschrijvers en docenten Mieke Bouma en Marciel Witteman. Beiden hebben een ruime ervaring in het schrijven voor tv, film, fictie en non-fictie en delen, naast de liefde voor schrijven, de passie voor het begeleiden, inspireren en coachen van mensen in hun creatieve proces
Contact
Tel: +31 6 21 88 74 69 (Mieke)
Tel: +31 6 17 23 27 87 (Marciel)
onze missie
De Schrijverstafel helpt je op verhaal te komen, stimuleert de creativiteit en inspiratie


Lorem ipsum dolor sit amet, sapien platea morbi dolor lacus nunc, nunc ullamcorper. Felis aliquet egestas vitae, nibh ante quis quis dolor sed mauris. Erat lectus sem ut lobortis, adipiscing ligula eleifend, sodales fringilla mattis dui nullam. Ac massa aliquet.