Stacks Image 6
Workshop storytelling & writersroom

Workshop van 1 dag bomvol inspiratie voor het schrijven en ontwikkelen van scripts en verhalen

In de workshop nemen we de deelnemers mee op reis langs 12 verhaalstappen, waarmee je onvergetelijke karakters en sterke plots creëert.
Deze stappen illustreren we met voorbeelden uit de praktijk en filmfragmenten.
In de middag staan de eigen projecten en het creatieve proces in de zogenaamde writers room centraal: hoe voed je de creatieve stroom, hoe komen verhalen op gang, hoe blijf je geïnspireerd?

Behalve praktische tips en tricks reiken we tal van inzichten en vaardigheden aan, waarmee je aan de slag kunt bij het ontwikkelen van concepten en het schrijven van scripts en verhalen.

Meer weten?
Deze workshop bestellen?
neem contact met ons op.... 
Stacks Image 204
wie wij zijn
De Schrijverstafel is een initiatief van scenarioschrijvers en docenten Mieke Bouma en Marciel Witteman. Beiden hebben een ruime ervaring in het schrijven voor tv, film, fictie en non-fictie en delen, naast de liefde voor schrijven, de passie voor het begeleiden, inspireren en coachen van mensen in hun creatieve proces
Contact
Tel: +31 6 21 88 74 69 (Mieke)
Tel: +31 6 17 23 27 87 (Marciel)
onze missie
De Schrijverstafel helpt je op verhaal te komen, stimuleert de creativiteit en inspiratie


Lorem ipsum dolor sit amet, sapien platea morbi dolor lacus nunc, nunc ullamcorper. Felis aliquet egestas vitae, nibh ante quis quis dolor sed mauris. Erat lectus sem ut lobortis, adipiscing ligula eleifend, sodales fringilla mattis dui nullam. Ac massa aliquet.