Stacks Image 6
De Schrijverstafel is een initiatief van scenarioschrijvers en docenten Mieke Bouma en Marciel Witteman.

Beiden hebben een ruime ervaring in het schrijven voor tv, film, fictie en non-fictie en delen, naast de liefde voor schrijven, de passie voor het begeleiden, inspireren en coachen van mensen in hun creatieve proces. Mieke Bouma en Marciel Witteman hebben hun eigen expertise, maar werken ook samen bij het ontwikkelen en schrijven van dramaseries voor TV.

De Schrijverstafel heeft een groot netwerk in de wereld van het schrijven. Uitgeverijen, redacteuren, film- en tv producenten, schrijfcoaches en docenten. Voor elke vraag kan de Schrijverstafel het juiste aanbod samenstellen. 


Even voorstellen:
Stacks Image 60
Stacks Image 62
Mieke Bouma
Marciel Witteman


Wij zijn Mieke Bouma en Marciel Witteman en hebben als scenarioschrijvers, schrijfdocenten en storycoaches jarenlang vele film- en televisieprojecten met diverse groepen schrijvers ontwikkeld.
We hebben onze eigen expertise, maar ook lang samengewerkt in de TV wereld. Wij delen, naast de liefde voor schrijven, de passie voor het begeleiden, inspireren en coachen van mensen in hun creatieve proces. Dit doen we o.a. onder de noemer van de Schrijverstafel.

Marciel ontwikkelde series voor o.a. Endemol, Blue Circle, MTV, IDTV, Egmond Film en Four One Media. Ze is auteur van ‘In Yogaland’ (Balans 2009) was projectleider bij de serie Vrijland van NL-films en is docent scenario aan de Schrijversvakschool.

Mieke is de auteur van o.m. ‘Storytelling in 12 stappen - Op reis met de held’, een schrijfboek dat al velen heeft geïnspireerd bij het schrijven van verhalen en scenario’s en het boek ‘De held in je eigen verhaal’.
Ze was oprichter en directeur van Scriptschool, Amsterdam en werkt met collega storytellers onder de noemer: de Storytelling Academy.
wie wij zijn
De Schrijverstafel is een initiatief van scenarioschrijvers en docenten Mieke Bouma en Marciel Witteman. Beiden hebben een ruime ervaring in het schrijven voor tv, film, fictie en non-fictie en delen, naast de liefde voor schrijven, de passie voor het begeleiden, inspireren en coachen van mensen in hun creatieve proces
Contact
Tel: +31 6 21 88 74 69 (Mieke)
Tel: +31 6 17 23 27 87 (Marciel)
onze missie
De Schrijverstafel helpt je op verhaal te komen, stimuleert de creativiteit en inspiratie


Lorem ipsum dolor sit amet, sapien platea morbi dolor lacus nunc, nunc ullamcorper. Felis aliquet egestas vitae, nibh ante quis quis dolor sed mauris. Erat lectus sem ut lobortis, adipiscing ligula eleifend, sodales fringilla mattis dui nullam. Ac massa aliquet.