Stacks Image 6
De Schrijverstafel is een beproefd recept voor efficiënt maar vooral ook plezierig werken: Inspirerend, gericht op ontwikkeling van de creativiteit, laagdrempelig, niet-schools.
De begeleidingstrajecten en workshops bestaan uit intuïtief schrijven, vertelopdrachten en verhalentafels, schrijfoefeningen en voorleesmomenten.

Het concept van de schrijverstafel is gebaseerd op jarenlange ervaring met het zogenaamde table writing principe, het werken en brainstormen met groepen schrijvers, dat niet voor niets al jaren binnen de TV-industrie wordt gebruikt.
en dat betekent...

*coaching en begeleiding, individueel of in groepen, bij het schrijven van romans, non-fictie, scripts of filmplannen waarbij het stimuleren van de creatieve stroom voorop staat.

*een actueel en wisselend aanbod van vaste en tijdelijke korte workshops die los van elkaar gevolgd kunnen worden. Je kunt je eigen groep samen stellen, of aanschuiven.

*ook individuele schrijfcoaching is mogelijk.

en verder...

schrijfcafé's - vertel- en voorleesavonden - schrijfprojecten in het onderwijs.

 
wie wij zijn
De Schrijverstafel is een initiatief van scenarioschrijvers en docenten Mieke Bouma en Marciel Witteman. Beiden hebben een ruime ervaring in het schrijven voor tv, film, fictie en non-fictie en delen, naast de liefde voor schrijven, de passie voor het begeleiden, inspireren en coachen van mensen in hun creatieve proces
Contact
Tel: +31 6 21 88 74 69 (Mieke)
Tel: +31 6 17 23 27 87 (Marciel)
onze missie
De Schrijverstafel helpt je op verhaal te komen, stimuleert de creativiteit en inspiratie